' . "\n"; } ?> Jahresbericht 2017 - NABU Brandenburg '; ?>
' . "\n"; if ($is_homepage) { ?>
' . "\n"; if ($GLOBALS['PFAD_OUTPUT_2014']) { echo $GLOBALS['PFAD_OUTPUT_2014']; } else { echo '
  • ' . "\n"; echo '
  • ' . $GLOBALS['PFAD_OUTPUT'] . '
  • ' . "\n"; } echo '' . "\n"; } else { ?>
    ' . $f); } $GLOBALS['live_stoerer'] = true; // HTML-Head prevention of stoerer. if (isset($GLOBALS['stoerer_defaults']['brandenburg2014.nabu.de'])) { $standardstoerer = $GLOBALS['stoerer_defaults']['brandenburg2014.nabu.de']; } else { $standardstoerer = $GLOBALS['stoerer_defaults']['www2014.nabu.de']; } if ("/www2014.nabu.de/include/stoerer/stoerer17534.html" == "standard") { $stoerer_file = $standardstoerer; } else { $stoerer_file = '/www2014.nabu.de/include/stoerer/stoerer17534.html'; } echo '' . "\n"; if (file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/../' . $stoerer_file)) { include_stoerer($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/../' . $stoerer_file); } elseif (file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/' . $stoerer_file)) { include_stoerer($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/' . $stoerer_file); } else { echo '' . "\n"; } if ($GLOBALS['standard_stoerer_nutzen']) { echo '' . "\n"; } } ?>